Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank bugünün gündemi gündem özel kınama

Yabancı Öğrenciler Hamamönü'ne Hayran Kaldılar

Dünyanın birçok yerinden farklı kültürdeki insanların buluşma noktası haline gelen Hamamönü, öğrenci Buluşması ‘etkinliğinde yabancı öğrencileri bir araya getirdi. Hamamönü’nde ‘Öğrenci Buluşması ‘etkinliğinde 45 ülkeden öğrenciler buluştu. Öğrenciler, hem Hamamönü’nü gezdi hem de açtıkları stantlarla Ankaralılara kendi kültürlerini tanıttı.



Hamamönü’ ne hayran kaldılar
Yıl boyunca birçok yabancı misafiri ağırlayan Hamamönü, bu seferde yabancı öğrencilere ev sahipliği yaptı. Uluslararası öğrenci buluşması kapsamında yabancı öğrenciler, açtıkları stantlarla kendi kültürlerini tanıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada stant önlerinde renkli görüntüler ortaya çıktı.Yabancı kültürlerin yiyeceklerini de tatma imkânı bulan Ankaralılar aileleriyle güzel bir hafta sonu geçirdi. Yabancı öğrenciler, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez etkinliğine de katıldı. Öğrenciler kendilerine ev sahipliği yapan ve kültürlerini anlatma imkânı veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.