Öne Çıkanlar terörist çin Sera fibabanka Gözcüler filminin yeni posteri Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler TOGGun yeni modeli TAVdan İlk Dokuz Ayda 753 Milyon Avro Ciro Doğanlar Holding Muğlada tarihi Şeyh Camii

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev İle Bir Araya Geldi

Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev ile Köksaray'da bir araya geldi.

Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev tarafından resmî törenle karşılandı. Türkiye ve Özbekistan millî marşlarının çalındığı törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev tören kıtasını selamladı.

Törenin ardından ülke heyetlerini birbirine takdim eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerine geçti.

Törende; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.