Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

ENKA Açıkhava Sahnesinde Yıldızlı Geceler

ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları kapsamında, yarın Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, 6 Temmuz’da ise Sertab Erener&Emre Kula ikilisi sahne alacak.

ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’nda, yarın, Turcolatino akımının öncüsü olan sanatçı Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ekibi izleyicisiyle buluşacak. Sicimoğlu, orkestrasıyla yerel ezgileri ve popüler şarkıları Latin enstrümanlarıyla yorumlayacak. 

Haftanın son etkinliğinde ise popüler müziğin yıldız ismi Sertab Erener konser verecek. Sanat hayatında 25 yılı geride bırakan Sertab Erener, 6 Temmuz Perşembe akşamı, yetenekli gitarist Emre Kula ile birlikte özel bir performans sunacak. Türkçe şarkıların yanı sıra sürpriz bir repertuvarın da yer alacağı konserde Erener, “Kırık Kalpler” albümünden ‘Olsun’u, şarkıda imzası olan Emre Kula ile birlikte seslendirecek. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.