Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde Bu Hafta.....

Mecidiyeköy Trump Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde bu hafta “Asi Kuş”, “Beyaz”, “Şen Makas” ve “Tamamla Bizi Ey Aşk” gibi yoğun ilgi gören tiyatro oyunları sanatseverlerle buluşacak. Tiyatro gösterilerinin yanı sıra “Suzan Kardeş” ve “Özdemir Erdoğan” Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde konser verecek.

Asi Kuş

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu’nun yazıp oynadığı, tiyatro ve müziğin harmanlandığı doğaçlama gösteri ‘Asi Kuş’ 9 Ekim Salı akşamı saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde olacak.

Beyaz

Ölüm döşeğindeki annelerinin başında bekleyen iki kız kardeş arasında yaşanan büyük hesaplaşmanın sahneye aktarıldığı tiyatro oyunu ‘Beyaz’, 10 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30’da izleyicisiyle buluşacak.

Suzan Kardeş Konseri

Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu Suzan Kardeş, sevilen şarkılarıyla 11 Ekim Perşembe akşamı 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahne alacak.

Şen Makas

1979 yılından bu yana sahnelenen, tarihin en uzun süreli oynanan oyunu ‘Şen Makas’, başarılı oyuncu Nedim Saban imzasıyla yepyeni bir yorumla sahneye taşınıyor. Başrollerini Melek Baykal, Veysel Diker, Tuğçe Kıltaş, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu ve Jess Molho gibi isimlerin paylaştığı oyun 12 Ekim Cuma saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Özdemir Erdoğan ile Efsane Şarkılar

Müziğin efsanesi Özdemir Erdoğan, unutulmaz şarkılarını özel orkestrası ile 13 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da Trump Gösteri Merkezi'nde seslendirecek.

Tamamla Bizi Ey Aşk

Ali Poyrazoğlu’nun aynı adlı kitabından yola çıkan, tökezlemiş gönül ilişkilerinin düzeltilmesi yöntemleri üzerine hazırlanan güldürü oyunu ‘Tamamla Bizi Ey Aşk’ 14 Ekim Pazar akşamı saat 20.30’da seyircisiyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.