Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan Gözcüler filminin yeni posteri CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Beşerî TOGGun yeni modeli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır

Dev Derbinin Saati Açıklandı

Terör olayları nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin saati belli oldu.

Derbinin 17.00’de oynanacağının medyada sıkça gündeme getirilmesinin üzerine Galatasaray yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmüş, o saatte taraftarların maça gelemeyeceğini belirterek karşılaşmanın daha geç bir saate alınmasını talep etmişti.

Bugün 14.00'te toplanan İl Güvenlik Kurulu, TFF tarafından terör olayları nedeniyle 13 Nisan'a ertelenen derbinin saat 19.30'da oynanmasına karar verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.