Öne Çıkanlar terörist Sera çin Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan fibabanka Gözcüler filminin yeni posteri CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler TOGGun yeni modeli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır TAVdan İlk Dokuz Ayda 753 Milyon Avro Ciro

Dursun Özbek Sert Konuştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Fenerbahçe derbisi  ile ilgili açıklamasında oldukça sert konuştu. 
Ağır eleştiri yapmaktan çekinmeyen Özbek, “Son 10 dakika utandım. Hiçbirinizin bu taraftarı ağlatmaya hakkı yok. Para istemeyi biliyorsunuz. Eğer başarı gelmezse hepinizi gönderirim” diyerek takımı ayağa kaldırdığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin kötü dönemlerinde Aziz Yıldırım’a yakıştırılan ‘Azizsilin’ lakabına şimdi ‘Özbeksilin’ rakip oldu.  Galatasaray’ın bir hafta içerisindeki geri dönüşünün ardından, Başkan Dursun Özbek’in büyük rol oynadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe derbisinin ardından Selçuk İnan tartışmasına çözüm getirmek için Florya’ya giden Özbek, buradaki gayriciddi ve saygısız davranışlar karşısında çok sinirlendi.Özbek, “Siz kimsiniz, kendinizi ne sanıyorsunuz?” diyerek söze başladı. Yaşça büyük Divan Kurulu üyelerinin bile kendisi geldiğinde ayağa kalktığını ifade eden Özbek, “Buraya ben değil, Galatasaray Başkanı giriyor. Kimse Galatasaray’dan büyük değil” diyerek yapılan saygısızlığı yüzlerine vurdu.
Ardından sözü Fenerbahçe derbisine getiren Galatasaray Başkanı, “Son 10 dakikada sizden utandım. Maç 2-0 bitsin diye taç atmaya bile gitmediniz. Hiç birinizin bu taraftarı ağlatmaya hakkı yok. Bu takımda gruplaşmaya da izin vermem” diyerek sert bir şekilde uyardı.

Uyarı Yaradı
Konuştukça daha da sinirlenen Başkan Dursun Özbek, “Para istemeyi biliyorsunuz. Eğer başarı gelmezse hepinizi gönderirim” diyerek masaya yumruğunu vurdu. Bunun sonrasında kendine gelen Galatasaraylı futbolcular canla başla mücadele ederek Bursaspor maçını kazandı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.