Öne Çıkanlar terörist çin fibabanka Muğlada tarihi Şeyh Camii Prof. Dr. Birol Baytan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Sera Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk YSK Başkanı Güven: HÜDA PAR Seçime Katılacak Şeyda Gürer Kenan Mortan Berke Üzrek

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Ertelendi

Ciddi Bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak Türkiye Derbisi olarak adlandırılan Galatasaray-Fenerbahçe maçı ileriki bir tarihe ertelendi.

İstanbul Valiliği, 20 Mart’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçının ertelendiğini şu ifadelerle duyurdu:

“20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak iki kulübün talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir. Kamuoyuna ve sporseverlere saygıyla duyurulur.”

Takımlar Stada gelmedi

Fenerbahçe ve Galatasaray takımları maçın oynanacağa stada gelmedi. Tesislerden ayrılmadı.

Statta bulunan taraftarlar stattan çıkarıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.