Öne Çıkanlar terörist çin fibabanka Prof. Dr. Birol Baytan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Şeyda Gürer Berke Üzrek nato türkiye 17 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları Yeter Artık

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinde Kriz Bitmiyor

Güvenlik gerekçesiyle daha ileri bi tarihe ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının tarihi çok tartışılmış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) karşılaşmanın iki takımında istediği tarihin tam ortası olan haftada 13 Nisan Çarşamba günü oynanmasına karar vermişti.

Hangi gün oynanacak sorusu cevaplanmıştı ancak sırada hangi saat sorunu var.  Maçın başlama saatiyle ilgili son iddia karşılaşmanın gündüz saatlerinde oynanabileceği yönünde…

İl Güvenlik Kurulu’nun maçı gündüz oynatma seçeneğinide göz önünde bulundurduğu ve maç saatiyle ilgili kesin kararı henüz vermediği öğrenildi.

Stat çevresinin kontrolünün daha kolay sağlanabileceği gerekçesiyle, düşük de olsa gündüz derbisi ihtimalinin bulunduğu iddia ediliyor. Ancak hafta içi gündüz maçına çalışanların ve öğrencilerin gelme ihtimali bulunmuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.