Osmanlıspor Son Dakika Golüyle Galip Geldi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u son dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Osmanlıspor deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıda etkili olmasına karşın istediği golü bulamadı.

Osmanlıspor 12. dakikada gole çok yaklaştı. 12. dakikada kazanılan serbest vuruşta Regattin'in sağdan ceza sahası içerisine ortasında iyi yükselen Musa Çağıran'ın kafa vuruşunda top yan direkten geri geldi, daha sonra defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

27. dakikada Umar'ın caza sahası üzerine yerden pasında Ndiaye'nin gelişine vurdu, meşin yuvarlak kaleci Diallo'da kaldı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda iki takımda penaltı kazandı. Rizespor penaltıdan yararlanamazken Osmanlıspor son dakikada kazandığı penaltı atışını gole çevirerek 3 puanın sahibi oldu.

67. dakikada Çaykur Rizespor penaltı kazandı. Kazanılan penaltı tartışmalara neden oldu. Bu dakikada Özgür Çek'in soldan ceza sahası içerisine ortasında oluşan karambolde, hakem Cüneyt Çakır, yardımcı hakem Bahattin Duran'ın uyarısıyla, elle oynama gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Osmanlısporlu futbolcular, topun kaleci Karcemarskas'ın eline çarptığı yönünde yoğun itirazlarda bulundu fakat karar değişmedi. Janster'in kullandığı penaltı atışını kaleci Karcemarskas kurtardı. 

90. dakikada bu sefer Osmanlıspor penaltı kazandı. Delarge, ceza sahası içinde Mehmet Akyüz ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır bu kez Osmanlıspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Musa Çağıran topu filelere gönderdi: 0-1
Karşılaşma Osmanlıspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Osmanlıspor bu galibiyetle Ligin ilk devresini 26 puanla 6. sırada tamamlarken Çaykur Rizespor ise 13 puanla 15. sırada tamamladı.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.