Öne Çıkanlar 15 Mayıs 2024 Çarşamba Gündemi bugünün gündemi açıklama suşehri el yapımı patlayıcı artvin slovenya ali ismail korkmaz davası ekmek myk tskdan savunmaya yatırım adalet bakanı bekir bozdağ

Osmanlıspor’da Diabate Sevinci

Tedavi süreci tamamlanarak iyileşme sürecine giren Cheick Diabate bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. 
 
Geçtiğimiz haftalarda antrenmanda sakatlanarak sahalardan ayrı kalan Osmanlıspor’un forvetlerinden Cheick Diabate, tedavi süreci tamamlanarak bugün takım içerisindeki yerini aldı. Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda yarışan Başkent ekibinde Diabate’nin takıma dönüş yapması yüzleri güldürdü.
19 Kasım Cumartesi günü sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor bugün yaptığı tek antrenmanla bu maçın hazırlıklarını devam ettirdi. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana, Mor-Sarılı oyuncular, core (vücut ağırlıyla yapılan) çalışmasıyla başladı. Isınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra çabukluk ve sürat çalışmasına geçildi. Günün tek antrenmanı gruplar halinde yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla son buldu. Antrenmanda U21 takımından da 6 oyuncu yer aldı.



1 saat 15 dakika süren antrenmana tedavileri devam eden Engin Bekdemir ve Koray Altınay katılmadı. Osmanlıspor, yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.