Öne Çıkanlar çin terörist fibabanka Şeyda Gürer türkiye 17 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları Yeter Artık Birader (Shaqow) Ziyaretçiler Bölüm 1 (The Strangers: Chapter 1) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Gündemde Bugün16 Mayıs 2024 Perşembe Müze Gazhane Meydan Sahnesi

Prekazi, Galatasaray Stadyum Müzesi’ni Ziyaret Etti

1985-1991 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı giyen, attığı unutulmaz gollerle adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdıran, Türk futbolunun ve Galatasaray taraftarlarının kalbinde taht kuran Cevad Prekazi, Galatasaray Stadyum Müzesi’ni ziyaret etti.

Cevad Prekazi, Galatasaray’ın lig performansını ve bugün belli olacak Şampiyonlar Ligi grup kuraları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtlayan Cevad Prekazi’nin açıklamaları şu şekide:

“Galatasaray Türkiye’nin en büyük kulübü, en büyük camiası. Galatasaray’ın ismi belli Avrupa’da. Artık kolay takım yok. Şampiyonlar Ligi’nde büyük takımlar oynuyor. İnşallah iyi bir kura olacak. Grupta iyi neticeler alarak devam edecek. İnanıyorum Galatasaray çok iyi şeyler yapabilir bu sene”

“Bütün Türkiye Ligi maçlarını izliyorum. Galatasaray bu sezona çok iyi başladı. Bana göre Galatasaray çok iyi futbol sergiliyor. Bu performansı gösterirse yeniden şampiyon olabilir. İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde devam eder. Bana göre bu sene şampiyon Galatasaray olacak”

“Kötü günlerde taraftarlar kulüplerinin yanında olmalıdır. İyi yola girmek için taraftarsız olmaz. Boş statlarda futbolcular iyi bir performans göstermezler. Galatasaray taraftarı her zaman futbolcuların yanındaydı. Yanında olmaya devam etsinler”

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.