Öne Çıkanlar terörist çin fibabanka Prof. Dr. Birol Baytan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Şeyda Gürer Kenan Mortan Berke Üzrek cumhurbaşkanı erdoğan haberleri kıbrıs nato

Beşiktaş Belediyesi 3. Aşkın Selfiesi Yarışması’nı Düzenliyor

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen ödüllü Aşkın Selfiesi yarışmasının 3’üncüsünü gerçekleştiriyor. Yarışmada dereceye giren çiftleri sürpriz turlar bekliyor.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta çekilen “Selfie” fotoğraflarını Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden #AşkınSelfiesi2017 etiketiyle paylaşan çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediye veriyor.

#AşkınSelfiesi2017 etiketiyle paylaşılan fotoğraflar, seçici kurul ve pek çok ünlü isimden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Yarışmada dereceye giren şanslı çiftlerden birinciye Küba turu, ikinciye Amerika turu, üçüncüye helikopter ile İstanbul turu hediye edilecek.

Yarışmaya katılım koşulları, “Pasaport işlemlerinin tamamlanmış olması, fotoğrafların Beşiktaş’ta çekilmiş olması” olarak belirlenirken, Beşiktaş sınırlarında çekildiği anlaşılmayan fotoğrafların kabul edilmeyeceği ifade edildi. Yarışmaya son katılım tarihi ise 6 Şubat olarak belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.