Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

Etimesgut'lu Şehit Oğuzhan Yaşar'ın İsmi Mahallesindeki Parka Verildi

Etimesgut son 1 yıl içinde terör saldırılarında 50’den fazla şehidini toprağa verdi. 15 Temmuz hain darbe girişiminde 11 sivil ve 11 polis ile 1 asker olmak üzere 23 şehit verdi. Darbe girişiminde 125 Etimesgut’lu da yaralandı. Darbe girişiminde yaralanarak önceki gün şehit olan Oğuzhan Yaşar’ın ismi , mahallesindeki parka verildi.
Darbe girişiminin akabinde ortak bildiri yayımlayarak hain girişimi kınayan Etimesgut Belediye Meclisi, darbe şehitlerini de unutmadı. Darbe gişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Oğuzhan Yaşar’ın adı, mahallesindeki parka verildi. Yaşar’ın, arkadaşlarıyla vakit geçirdiği Süvari Mahallesi’ndeki Temel Reis Parkı’nın adı, Etimesgut Belediye Meclisi’nce “Şehit Oğuzhan Yaşar Parkı’ olarak değiştirildi. Karar, Meclis’te oybirliğiyle kabul edildi.

ARKADAŞLARI İSTEDİ
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, darbe girişimini bir kez daha lanetleyerek, “Oğuzhan yavrumuz, Etimesgut’un genciydi. Hastanede kendisini ziyaret etmiştik. Şehit olması hepimizi derinden üzdü. Şehit olduktan sonra mahalle arkadaşları yanıma geldiler ve ‘Başkanım, Oğuzhan’la biz Temel Reis Parkı’nda zaman geçirirdik. Oğuzhan’ın anısına bu parka şehidimizin adını verelim’ dediler. Ben de taleplerini içeren önergeyi Meclisimize getirdim. Meclisimizde önergeyi oybirliği ile kabul etti. Oğuzhan ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.
Oğuzhan Yaşar’ın akrabası olan MHP’li meclis üyesi İlimdar Boztaş da meclis üyelerine aldıkları karar için teşekkür ederek, “Hastanede bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan sayın Enver Demirel başkanıma ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.