Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır bodrum konya sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam ırak abd

Etimesgut'ta Üretici Pazarı Kuruldu

Etimesgut Belediyesi, Eryaman 1. Etap Kapalı Pazar yerinde vatandaşların taze ve doğal sebze-meyve tüketimini sağlamak amacıyla üretici pazarı  kurdu. Perşembe günleri kurulan pazarda, başkentin köylerinde üretilen doğal ürünler, aracısız satılıyor.

Üreticiler, Ziraat Odası’ndan aldıkları üretici belgesiyle pazarda ürünlerini satışa çıkarıyor. Üretici olmayıp da aracılık yapan esnafa izin verilmeyen pazarda  halden alınan ürünlerin de satışı yasaklandı. Büyük ilgi gören üretici pazarında sadece, Ankara’nın ilçelerinde ve köylerinde üreticilerin kendi bahçelerinde ürettiği ürünlerin satışı yapılabiliyor. Böylece yerli, taze ve doğal ürünler pazar tezgahlarını süslüyor. Üreticiler hem üretiyor hem de pazarda ürününün satışını gerçekleştiriyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.