Öne Çıkanlar şehit gündem özeti AHEF Fintek ANEL Pandemi HÜFE facebook tbmm Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Sabri Ülker Vakfı

Beytüşşebap’da Hava Destekli Operasyon: 3 Terörist Öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, üç teröristin ölü ele geçirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, doğu ve güneydoğuda devam eden operasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Yapılan Açıklamaya göre, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, üç terörist ödürülürken, üç Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 şarjörü, 420 adet fişeği, bir adet silah üstü termal kamera, altı el bombası ve bir el telsizi ele geçirildi.
 
Açıklamada Batman’ın Kozluk ilçesindeki yol araması tarama faaliyetleri sırasında tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildiği belirtildi.
 
Başkanlığın, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde devam eden operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamaya göre ise, Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan iki terörist yakalandı.
 
Hakkari’deki operasyonlarda ise, bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.