Öne Çıkanlar şehit gündem özeti AHEF Fintek ANEL Pandemi HÜFE facebook tbmm Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Sabri Ülker Vakfı

GAIB Koordinatör Başkanı Çıkmaz Kayseri'deki Hain Saldırıyı Kınadı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAIB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, dün gerçekleştirilen Kayseri’deki hain saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Çıkmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışan terörü kınadı ve bu tür hain saldırılar karşısında herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Çıkmaz, Kayseri’deki hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, elinde silahı olmayan, çarsı iznine çıkan askerlere karsı yapılan bu alçak saldırının devletin güvenlik güçleri tarafından hesabının sorulacağından emin olduklarını söyledi.

Türkiye’nin büyük ve güçlü bir devlet olduğunu bu tür hain saldırılar karşısında her zamankinden daha dik duracaklarını belirten Çıkmaz, “Kayseri’de gerçekleştirilen aşağılık saldırıyı kınıyor, lanetliyorum. Kanlarında boğulsunlar, boğulacaklardır. Terörden beslenen ve terörle bir yere varacağını sananlar bu emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarını çok iyi biliyor. Şimdi Türkiye için birlik ve beraberlik vaktidir. Son bir haftada onlarca canimizi kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Vatandaşlarımız olayın sıcaklığıyla sokaklara çıktı, tepki gösteriyor ama bu tepkilerimizi sağduyuyu elden bırakmadan gösterelim. Terör sevicileri ve kan emicileri sevindirecek hareketlerden kaçınalım” açıklamasında bulundu.

Çıkmaz, Kayseri’de şehitlik şerbeti içen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı diledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.