Öne Çıkanlar chp şehit gündem özeti AHEF ANEL Fintek Pandemi tbmm HÜFE facebook Covid19 Elizabeth Kiondo

Gündemde Bugün-8 Nisan 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan "Evet Platformu Mitingi”ne katılacak. (Saat:16.00)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan "Evet Platformu Mitingi”ne katılacak. (Saat:16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU TRABZON'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu halk oylaması kampanyası kapsamında halka hitap edecek. (Saat:13.30)


MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANTALYA'DA
-
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya mitingine katılacak. (Saat:14.30)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU ÇANAKKALE’DE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, NGS Tesisleri’nde Mustafa Kemalpaşa İlçe Başkanlığının Düzenlemiş Olduğu Vefa Buluşmasına, Öğretmenevi ‘nde Kanaat Öderleri ile buluşacak, “Üreten Türkiye Konuşuyor” programına, Fetih Yürüyüşüne ve Gülbahçe Mahalle Şenliğine katılacak. (Saat:08.00-09.00-11.00-15.00-18.00)
 
BAKAN ELVAN İZMİR’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Balçova Termal Otel’de Konya ve Karamanlılar ile bir araya gelecek. (Saat:20.00)

BAKAN SOYLU İSTANBUL VE MARDİN'DE
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstinye İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde Karadeniz Vakfı'nın kahvaltısına ve Kızıltepe mitingine iştirak edecek. (Saat:09.30-13.30)

 
BAKAN ÖZLÜ BOLU’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Mengen Aşçılar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 25. Dönem Kepçe Devir Teslim Törenine katılacak, APPRİVA Tekstil Giyim A.Ş Fabrika Ziyareti Ve İşçilerle Toplantı yapacak, Termal WELLNESS SPA Otel Temel Atma Törenine, Sandık Kurulları Başkanları Eğitim Toplantısı Açılışına ve Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda Sanayicilerle Ve Vatandaşlarla bir araya gelecek.    (Saat:11.00-13.00-15.00-16.00-17.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi açılışına, Palas kadın ve Gençlik Merkezi Açılışına ve İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi Temel atma Törenine katılacak. (Saat:11.00-13.00-15.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS’TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ta Görev Yapmış Belediye Başkanları ve Parti Temsilcileri ile Toplantı’ya, Sivas Belediyesi Özbelsan Toplu Konut Temel Atma Töreni’ne ve AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Gençler Soruyor Adlı Program’a katılacak.  (Saat:10.00-14.00-19.00)

BAKAN ARSLAN KARS VE ARDAHAN'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,
Kars T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Modern Besi Çiftliği ve Kesimhane Projesi Temel Atma Törenine katılacak, Göle Belediyesi Konferans Salonu'nda STK ve Esnaf Toplantısına, Öğretmen Evi Açılışına, Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu Binası Açılışına iştirak edecek, Ardahan'da STK ve Esnaf Toplantısına İştirak edecek. (Saat:11.00-14.00-15.00-15.30-17.00)  

BAKAN ÇELİK ŞANLIURFA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü Bölge Birliğinin açılışına katılacak. (Saat:09.30)

SPOR
-Spor Toto Süper lig’in 27. Haftasına 3 karşılaşma ile devam edilecek. Gençlerbirliği-Antalyaspor, Gaziantepspor-Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçları oynanacak. (Saat:15.30-16.00-19.00)
-
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 25. haftasında, TOFAŞ-Beşiktaş Sompo Japan, Demir İnşaat Büyükçekmece-Muratbey Uşak, Gaziantep Basketbol-Trabzonspor Medical Park ve Best Balıkesir-Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçları yapılacak. (Saat:15.00-17.00-17.00-18.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.