Öne Çıkanlar şehit gündem özeti AHEF Fintek ANEL Pandemi HÜFE Sabri Ülker Vakfı facebook Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Hizmet Üretici Fiyat Endeksi burgan bank

Hulusi Akar'dan Özel Kuvvetlere Ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Özel Kuvvetler Komutanlığını ziyaret etti ve ihtisas kursu mezuniyet törenine katıldı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Orgeneral Akar, 3. Dönem Özel Kuvvetler İhtisas Kursu'nu başarıyla tamamlayan ve dereceye giren kursiyerlere diploma vererek brövelerini taktı.

Akar, törende yaptığı konuşmada, mezun olan personele başarı dileklerin iletirken  personelin kendilerine verilen tüm görevleri büyük bir başarıyla yerine getirmesinden duyduğu memnuniyetide belirtti.

Orgeneral Akar, kursiyerlere uluslararası standartlardaki tesis ve parkurlarda verilen üst düzey eğitimleri de takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.