Öne Çıkanlar şehit gündem özeti AHEF Fintek ANEL Pandemi HÜFE Sabri Ülker Vakfı facebook Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Hizmet Üretici Fiyat Endeksi burgan bank

Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı: 10 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Irak’ın kuzeyi, Avaşin -Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında, 10 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Şırnak merkezde, güvenlik güçlerince gerçekleştirilen yol aramasında, Şırnak-Cizre kara yolu üzerinde tespit edilen 7 kg Amonyum Nitrat ve 200 gr TNT kullanılarak hazırlanmış el yapımı patlayıcı imha edildi.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında tespit edilen iki barınakta yaşam malzemesi ele geçirildi.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Irak kuzeyi bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu 6 terörist güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Irak’ın kuzeyi, Avaşin -Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında da 10 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 10 havan mevzii, üç Doçka uçaksavar silah mevzii, sığınak ve barınaklar imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.