Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Beşerî Gözcüler filminin yeni posteri Avukat Sema Aksoy Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Birader (Shaqow)

Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali 1 Ağustos’ta Başlıyor

Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali, 1-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival, Türkiye’nin farklı kentlerinden 14 tiyatro grubunu ağırlayacak.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, tiyatro festivali 1 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde oluşturulacak ve İsmail Cem Meydanı’nda sona erecek bir kortejle başlayacak. 5 gün boyunca devam edecek olan festival kapsamında Kuşadası’na gelen tiyatro grupları Kervansaray, Erkan Yücel Sahnesi ve İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı ile Güzelçamlı Mahallesi’nde oyunlarını sergileyecek.

Atölye çalışmaları, müzik ve dans gösterileri, orta oyunu gösterimi gibi sanatsal faaliyetlerin de yer alacağı festival, 5 Ağustos’ta son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.