Öne Çıkanlar chp şehit gündem özeti AHEF ANEL Fintek Pandemi tbmm HÜFE facebook Covid19 Elizabeth Kiondo

Vakıfbank 3-2 Galatasaray

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play Off Yarı Final 2. karşılaşmasında Vakıfbank'a 3-2 mağlup oldu. Sultanlar Ligi Play Off Yarı Final ilk karşılaşmasında da 3-0 mağlup olan sarı kırmızılı ekip rakibine ikinci maçta da yenilince finale Vakıfbank çıktı. Galatasaray üçüncülük dördüncülük için Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Vakıfbank Galatasaray karşısında zorlansada kazanmasını bildi. Çekişmeli geçen ilk seti 25-23 Vakıfbank kazandı. 1-0

İkinci sette zorlu mücadeleye sahne oldu. Aslı’nın sayılarıyla teknik molaya 6 sayı farkla 6-12 önde giren sarı kırmızılı ekip Vakfbank'ın etkili oyununa karşılık veremeyince birden 14-14 eşitlik geldi. Karşılaşmanın ikinci seti set durumuna tanık oldu ve Set durumunu iyi değerlendiren Galatasaray ikinci seti 24-24 alarak maça denge getirdi. 1-1

Üçüncü settede Neslihan'ın etkili oyunu ile 22-25 kazanan Galatasaray setlerde öne geçti. 1-2

Dördüncü set kalpleri durduracak düzeydeydi. Vakıfbank Dördüncü sete iyi başladı ve teknik molaya 12-11 önde girdi. Galatasaray önce 13-13 berebarleği sağladı ve 13-15'de öne geçti. Vakıfbank mola aldı.Galatasaray karşısında moladan sonrada etkili olamayan Vakıfbank skor 14-18 olunca ikinci mola hakkını kullandı. Galatasaray, Cansu’nun sayılarıyla 4 sıyılık farkı 17-21 korudu.  Setin sonu başa baş mücadeleye sahne oldu. Uzun süre karşılıklı sayılarla ilerleyen setin galibi 32-30 ile Vakıfbank olurken, ev sahibi ekip bu sonuçla setlerde eşitliği sağladı. 2-2

Maçın kazananının belirlendiği tie-break setine iyi başlayan ev sahibi ekip Vakıfbank beşinci setide 15-8 alarak adını finale yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.